Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar benedenBeste patiënt,

Wij kunnen ons voorstellen dat naar aanleiding van de laatste berichtgevingen omtrent de ontwikkelingen op het gebeide van het COVID-19 virus, u misschien twijfelt of een bezoek aan de tandarts nog steeds mogelijk is. Wij kunnen u geruststellen. Voor uw bezoek aan de tandarts verandert er niets. Wij nemen als praktijk sinds de uitbraak van het coronavirus extra maatregelen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Mocht u de afgelopen maanden een bezoek aan de praktijk hebben gebracht dan heeft u ongetwijfeld gemerkt dat onze medewerkers extra beschermingsmiddelen dragen en dat wij de regels omtrent hygiëne en infectiepreventie nauwkeurig opvolgen. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart een afspraak bij uw tandarts, implantoloog of mondhygiënist / preventie-assistent kunt maken.

Alleen samen houden we corona onder controle. Daarom vragen wij u nogmaals om met de volgende richtlijnen rekening te houden:

-          Heeft u symptomen van verkoudheid en/of koorts: zeg de afspraak af

-          Kom alleen naar de praktijk. Indien niet mogelijk max. 1 begeleider

-          Meld u aan via de intercom bij de hoofdingang

-          Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in de praktijk

-          Gelieve niets aan te raken in de praktijk. U wordt na binnenkomst in de praktijk uit de wachtkamer opgehaald en wij doen de deur van de behandelkamer voor u open

-          Houd de 1,5 meter afstand in acht

-          U kunt alleen per pin betalen

-          Recepten, verwijsbrieven en facturen sturen wij op via e-mail


Wij benadrukken dat we de volgende groep personen nog niet kunnen behandelen:

-          Personen (of diens gezinsleden) die bewezen corona patiënt zijn of symptomen van het coronavirus vertonen. Hierbij denken wij aan: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts

-          Personen die korter dan 2 weken genezen zijn van het corona-virus

-          Personen die korter dan 2 weken geleden in door de overheid aangemerkte (oranje / rood) risicogebieden zijn geweest

 Deze personen wordt gevraagd om alleen voor acute mondzorg telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

 

Wij staan klaar om u in veilige omstandigheden te kunnen behandelen. Bij vragen, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Team Mondig


ZORG MET EEN GLIMLACH

 

Welkom bij Mondig! implantologie & tandheelkunde in Veldhoven. Na een gestage groei van de PVOI praktijk gedurende meer dan 10 jaar
in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven (regio Eindhoven) zijn wij sinds december 2017 gevestigd op ons nieuwe adres: Bastion 30 in Veldhoven.

In een splinternieuwe en ruime omgeving kunnen wij u hier op een heel persoonlijke en comfortabele manier ontvangen.
En met de modernste apparatuur is steeds een optimale behandeling voor uw tand- of kiesprobleem mogelijk.
Zodat u snel weer breeduit kunt glimlachen. 

En ook al is er veelal een vrolijke sfeer in de praktijk, we nemen onze patiënten natuurlijk uiterst serieus. We zien u graag als de belangrijkste gesprekspartner bij de (soms complexe) behandelingen. En daarmee begrijpt u vast ook onze keuze voor onze naam: mondig!

Vriendelijke groet,   

J.H. Smit Tandarts-implantoloog

 WAT BETEKENT 'LET'S GO DIGITAL' IN UW PRAKTIJK?

Jeroen Smit heeft tijdens het proces van de verhuizing van zijn praktijk, Mondig! Implantologie & Tandheelkunde in Veldhoven, besloten zich optimaal voor te bereiden op de digitale transitie en klaar te zijn voor de toekomst.

Tijdens een webinar in samenwerking met Dentsply Sirona op 5 maart heeft Jeroen kijkers meegenomen in zijn gedachtegang en het waarom achter de keuzes die hij heeft gemaakt. Als u dit webinar gemist heeft kunt u het hiernaast alsnog bekijken.
 


 

 
HOE ZIET EEN BEHANDELING ERUIT?

 

 

 

.

EEN BEHANDELING BIJ MONDIG? SCHRIJF U VRIJBLIJVEND IN VOOR EEN INTAKE

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor een intake bij Mondig! implantologie & tandheelkunde door te klikken op de knop hiernaast. Er opent dan een formulier. Met dit formulier kunt u eenvoudig uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan vervolgens telefonisch of via email contact met u op voor een intake. Op die manier kunnen we u het beste van dienst zijn.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team Mondig! implantologie & tandheelkunde - Veldhoven (omgeving Eindhoven)