Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

BLEEKBEHANDELING BIJ MONDIG! IMPLANTOLOGIE & TANDHEELKUNDE IN VELDHOVEN (OMGEVING EINDHOVEN)

Prachtige witte tanden en een stralend witte lach zijn een mooi visitekaartje. Bij Mondig! helpen we u daar graag bij met een bleekbehandeling. Om daarbij tot het mooiste resultaat te komen werken we met kunststof malletjes, gevuld met bleekgel, die u 7 tot 10 nachten draagt.


Bleken, kan het bij iedereen?

• In principe kan het bij elk gebit dat goed schoon gehouden wordt.
• Gezonde voortanden zonder vullingen bleken het beste. 
• Vullingen, kronen en facings zullen nooit witter worden dan ze ooit waren 

Hoe lang blijft het resultaat?

De malletjes kunt u bewaren, zodat u ze bij een volgende bleekbehandeling – gemiddeld na drie  of vier jaar – opnieuw kunt gebruiken. Het resultaat van een bleekbehandeling is namelijk niet voor altijd. Het loopt na verloop van tijd wat terug: tanden en kiezen verkleuren nou eenmaal door leeftijd en gebruik. Bewaar de malletjes daarom goed en weet ook dat de herhaalbehandelingen sneller verlopen dan de allereerste bleekbehandeling.  


Wat kan ik doen om het resultaat zo lang mogelijk te behouden?

• De wittere kleur blijft langer bewaard indien u flost en twee keer per dag poetst. 
• Een professionele reiniging tussendoor bij de mondhygiëniste helpt ook. 
• Koffie, thee, rode wijn en sigaretten zijn sterk af te raden: ze doen het resultaat van een bleekbehandeling geen goed.


Vergoeding door ziektekostenverzekeraar

Een bleekbehandeling wordt helaas niet door uw zorgverzekeraar vergoed.

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing of schrijf u vrijblijvend in voor een intake via de knop hiernaast. Er opent dan een formulier. Met dit formulier kunt u eenvoudig uw contactgegevens achterlaten. Wij nemen dan vervolgens telefonisch of via email contact met u op voor een intake. Op die manier kunnen we u het beste van dienst zijn.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Team Mondig! implantologie & tandheelkunde Veldhoven (omgeving Eindhoven)