Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

NARCOSEBEHANDELINGEN

Enorm veel angst voor de tandarts? Een narcosebehandeling kan de oplossing zijn.

Als patiënten lang niet bij de tandarts zijn geweest door angst (op welk vlak dan ook), kan de drempel om te gaan heel hoog worden. Een behandeling onder narcose kan dan een uitkomst bieden. Vaak kan daarbij gelijk in één keer ook een totale revisie van het gebit plaatsvinden. En dat maakt het makkelijker om weer terug te gaan naar de tandarts.

Voor mensen met angst voor een naald of een prik is er ook de mogelijkheid om eerst met een kapje in slaap te vallen, waarna het infuus van de narcose wordt ingebracht.

Tijdens de periode dat u als patiënt onder narcose bent en behandeld wordt, wordt u professioneel begeleid door de zeer ervaren anesthesioloog en anesthesiemedewerker. Zij zorgen ervoor dat de anesthesie goed en veilig wordt uitgevoerd. Behalve de tandarts en anesthesioloog zullen ook onze andere medewerkers u bijstaan en begeleiden. Niet alleen tijdens de behandeling, maar ook ervoor en erna.

Na de behandeling door de tandarts wordt de slaapmedicatie stopgezet en binnen vijf minuten wordt u weer wakker uit de narcose. Van de hele behandeling hebt u dan niets meegekregen. En na ongeveer een half uur kunt u al weer naar huis.  

Een behandeling onder narcose wordt meestal vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij hebben overeenkomsten met zorgverzekeraars, die de narcose onder voorwaarden vergoeden. Wanneer u geen vergoeding krijgt, geldt een tarief per tijdseenheid. De tandheelkundige behandeling zelf valt onder uw tandartspolis en deze wordt eventueel vergoed door uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over de narcose? Belt u ons gerust even op (of stuur een e-mail).  

Met vriendelijke groet,

Team Mondig!
Team MAT

 

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.