Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons hieronder of op onze Facebook pagina weten door een reactie achter te laten. Alvast bedankt! Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op deze pagina. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

Geert Bandsma
22-06-19 18:54:37
Mijn ervaring met Mondig is zeer goed. Hele vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Altijd goed en vakkundig geholpen. Fantastisch! Ook altijd tijd voor een grapje. Een hele prettige sfeer. Helemaal top !!
Albert Verweij
04-01-19 10:55:26
Enorm goed geholpen door het Mondige team! De communicatie vooraf als ook de communicatie rond mijn behandeling was heel helder en duidelijk. In de praktijk ontbreekt het aan niets qua moderne faciliteiten en technologieën wat het behandelplan ten goede komt en ook de praktijk zelf ziet er fantastisch uit. Hulde!

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.