Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig implantologie & tandheelkunde? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

67 berichten op 14 pagina's
Ingrid Stuve
24-08-23 13:04:58
Na 7 jaar eindelijk de stap naar implantaat genomen. Ben zeer tevreden over de behandeling en de nazorg. Voor mij is eten weer plezier geworden. Mijn dank is aan het team van mondig wat mij behandeld heeft. Over een jaar kom ik zeker terug voor controle.
Opmerking:
Beste mevrouw Stuve, Beste Ingrid, helaas horen wij vaker van mensen dat ze de stap naar implantaten eerder hadden moeten nemen omdat het – na de hele rit – uiteindelijk is meegevallen. Maar gelukkig bent u nu voorzien. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de behandeling en nazorg. Tot volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Theo Welp
07-08-23 10:52:15
Naar aanleiding van een openhartoperatie werden al mijn tanden getrokken.
Hierna ben ik via mijn tandtechnieker Wim Mertens bij Jeroen Smit (Mondig) terechtgekomen
voor implantaten in mijn ondergebit en na een jaar implantaten in mijn bovengebit waarna Wim Mertens voor een click gebit heeft gezorgd.
Ik ben hier heel erg blij mee en kan nu ook weer alles eten.
Graag wil ik Jeroen Smit en zijn bijzondere assistentes hartelijk bedanken voor de geweldige begeleiding ,behandeling en nabehandeling in een prettige omgeving.
Ik zal dan ook iedereen MONDIG van harte aanbevelen.
Dank en vriendelijke groeten,
Theo Welp.
Opmerking:
Beste heer Welp, Beste Theo, vriendelijk dank voor uw super positieve review aangaande uw behandeling bij ons op de praktijk! Wij vinden het heel leuk om deze terugkoppeling te lezen want daar doen we het per slot van rekening ook voor! Onze klanten zodanig behandelen dat zij tevreden zijn en met een goed gevoel op de behandelingen terugkijken. Tot over een paar maandjes op uw volgende afspraak. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Roksan Crommentuijn
06-06-23 13:00:06
vandaag precies 1 jaar geleden boven implantaten en kunst bot laten plaatsen. ben toen heel goed begeleid omdat ik ontzettend bang was. ook het proces erna ook super ervaringen mee. ook heel veel rekening gehouden met me angst. in februari me nieuwe gebit gekregen. wat als gegoten zit. niet een keer terug hoeven gaan voor druk plekken. vandaag op controle geweest en alles was goed. hoef pas over een jaar terug te komen.
dus ik ben zeer tevreden over mondig. wil er niet meer weg
Opmerking:
Beste Roksan, veel dank voor je positieve reactie! Erg fijn om te lezen dat je goed begeleid bent en goede ervaringen bij Mondig hebt opgedaan! Tot over een jaartje, dan zien we je graag weer terug.
Met vriendelijke groet, Team Mondig!
John Monsieurs
16-04-23 15:50:47
Inmiddels al 40 jaar heb ik een volledige gebitsprothese. De laatste jaren ontstonden er problemen met mijn onderprothese als gevolg van een slinkende onderkaak/tandvlees. Als blaasmuzikant weet ik als geen ander hoe belangrijk een gebit is voor het bespelen van een blaasinstrument.
Collega muzikanten die hun hobby moesten beëindigen vanwege gebits-, en/of prothese problemen. De schrik zat er dus goed in op het moment dat er bij mij problemen gingen ontstaan.
Na een zoektocht kwam ik bij Mondig uit en er volgde een intake waarbij ik mijn angst om mijn hobby te verliezen bespreekbaar kon maken. Vanwege een ernstig geslonken onderkaak werd geadviseerd om implantaten in de onderkaak te laten zetten en vervolgens een geheel nieuwe volledige prothese te maken.
Door tandarts Anton Dank zijn probleemloos 2 implantaten geplaatst en na 6 weken kon worden begonnen met het maken van een nieuwe prothese. Uitgevoerd door Tandartsassistente Annemiek en Tandarts Jeroen.
Ik heb in al de jaren dat ik een prothese heb nog nooit zo veel gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgvuldigheid mogen ervaren dan bij Mondig.
Het eindresultaat is prachtig en ik kan mijn hobby weer uitoefenen zoals weleer.

Tandartsen Anton en Jeroen en Tandartsassistente Annemiek jullie waren voor mij een top trio.
Dank jullie wel!!!
Opmerking:
Beste heer Monsieurs, beste John, bedankt voor uw zeer positieve review! Wij zijn zeer blij dat wij u zo goed hebben kunnen helpen en u uw hobby nog steeds met veel plezier kunt uitvoeren. Tot uw volgende afspraak! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Dennis de Beer
25-01-23 21:53:56
Heel tevreden. Ik ben door mijn eigen tandarts naar Mondig verwezen na jarenlange onrust in mijn rechterbovenkaak waar 2 kiezen keer op keer ontstoken raakten. 1 was al getrokken waarna ook de tweede eigenlijk niet meer te redden viel. Na een uitgebreide uitleg over het behandelplan was ik overtuigd en is er netjes een plan van aanpak gemaakt. De hele behandeling duurde ruim een jaar door lange herstelperiodes en een kaakverbreding/opbouw. Ik ben bijzonder blij met het resultaat. Eindelijk weer rust en bovendien voelt het heel natuurlijk. Graag wil ik hierbij Jeroen en het team een groot compliment geven over de geleverde diensten en vriendelijke benadering! Groetjes, Dennis
Opmerking:
Beste heer De Beer, Beste Dennis, dank voor je mooie compliment. Hier zijn wij zeer content mee. Het is altijd erg leuk om te vernemen dat u zeer tevreden bent over het eindresultaat en uw waardering over ons team. Dagelijks werken we hard om iedereen met een tevreden gevoel en stralende lach weer naar buiten te zien gaan. Bedankt! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.