Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hier een review achter te laten via onze pagina op Google Review, op onze review pagina op Facebook of op onze pagina op Zorgkaart Nederland.
U kunt ook klikken op één van de twee buttons hieronder die leiden naar onze review pagina's. Of een review achter laten in het gastenboek hieronder.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze Google review pagina, onze Facebook pagina of deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

27 berichten op 6 pagina's
Anoniem
03-11-20 22:48:16
Ik ben ontzettend tevreden over mijn extractie behandeling onder narcose. Was vrij zenuwachtig (op je 31e al je tanden laten trekken is niet niks) maar dankzij mijn vertrouwen in tandarts Jeroen, zijn assistente en anesthesist heb ik de behandeling positief ervaren. Ik raad dan ook iedereen aan - die angst heeft voor de tandarts - om onder narcose je behandeling te laten uitvoeren. Ik was ook ontzettend bang voor de narcose maar dit was echt heerlijk! Ze hebben bij mij binnen een uurtje alle tanden verwijderd en een noodprothese geplaatst. Trouwens ook deze noodprothese is super mooi gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre! Echt vakwerk en absoluut geen spijt van mijn beslissing om hier naartoe te gaan (ondanks de afstand van 105km)! Dikke aanrader!
Opmerking:
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Marion van der Graaf
22-10-20 18:22:00
Indrukwekkend vakmanschap !!!

Betreft het plaatsen van 6 implantaten in de bovenkaak en in een later stadium het monteren van kronen op de implantaten: een omvangrijk werk met een prachtig resultaat, zowel esthetisch alsook functioneel.

Perfecte pasvorm vanaf het eerste moment, geen napijn, geen ongemak, meteen weer alles kunnen eten, met een gemak waarvan ik niet meer wist dat het bestond.

Het traject is nogal lang, want de implantaten moeten in de kaak groeien en ook het geplaatste bot moet in omvang toenemen. Een wonder dat dit allemaal kan bij een 70-plusser.

Ik was erg bang, maar die angst is weggenomen door het vriendelijk, altijd vrolijk en erg humoristische team. En natuurlijk ook door de vaardige verdoving van de zo van harte meelevende Marieke, die hierdoor voor altijd een plaats heeft gekregen in mijn dankbare hart.

Kort samengevat: ik vond het plaatsen van implantaten en kronen minder erg dan het trekken van een paar kiezen.

Met mijn vele wensen is optimaal rekening gehouden: ze zijn allemaal ingewilligd! Nooit verloor de tandarts en/of assistente hierbij hun geduld of hun goed humeur!

De praktijk doet prettig en rustgevend aan. De praktijkruimte is heerlijk koel bij de toen heersende tropische buitentemperaturen.

Toen na de volledige lock-down de praktijk weer openging, maakte ik me zorgen over de Corona-preventie (want ja, leeftijd hé). Ook deze zorgen waren onnodig: de genomen maatregelen waren strict en geruststellend, zonder de aangename sfeer van de praktijk aan te tasten.

Hulde en Dank Dank Dank lieve mensen !

Marion van der Graaf
Opmerking:
Geachte mevrouw van der Graaf, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
toon toon van kuijk
04-06-20 11:30:57
aan team mondig en natuurlijk ook jeroen smit na jaren aangerommeld te hebben met andere tandarts nu inmiddels bij jeroen
ik heb nu een nieuw gebit met inplantaten laten maken en heb nu na jaren ellende een fijn passend met super bite
kan na jaren weer appels eten zonder mesje te gebruiken en nootjes enz enz
het is weer een genot om te eten
super bedankt jeroen en team
Opmerking:
Geachte heer Van Kuijk, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Emmy en Henk Guitjens
03-06-20 18:14:06
Een behandeling bij Möndig is gewoonweg geweldig. Ik kom al 16 jaar bij Jeroen Smit en ben zeer tevreden over de behandeling en controles daar. Zeer kundige, lieve, gezellige mensen Zelfs voor mensen die angstig zijn, waaronder mijn man en n vriend van ons, is Möndig het beste adres. Een aanrader??
Ga vooral zo door.
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Mary-Ann KROHN
21-05-20 21:13:01
Geachte Dr Smit, ik mag ook Jeroen zeggen, dat geeft al de gemoedelijke en hartelijke sfeer aan wat in de Praktijk heerst.
Komend uit een 8 jaar lang verblijf in Duitsland, waar de Duitse tandartsen gereserveerd en afstandelijk zijn,
is de praktijk MONDIG een verademing!

Dr Smit is een zeer vakkundige Tandarts/Implantoloog, voor de behandeling van mijn eerste implantaat ervaring had ik de zenuwen, maar de behandelingen waren pijnloos en Jeroen wist mij al pratend gerust te stellen.
Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

De praktijk ziet er modern, gelikt en zeer hygenisch uit en de reminders voor de afspraken waren heel nuttig.
Ik zou Dr Smit zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijk team!

Ik zou MONDIG een "11" willen geven, Chapeau!
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.