Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

38 berichten op 4 pagina's
Rolf van der Meer
19-04-21 17:04:40
Hierbij deel ik mede dat ik zeer VERHEUGD was over het consult op woensdag j.l. om 15.50 uur voor een behandeling. Ik zou gaarne Ilse en Elske veel DANK zeggen voor hun VAKKUNDIGHEID!!
Toen ik voor de spiegel stond riep ik: Wauuuwwww……!!!! Wat PRACHTIG!!

Ja BESTE Jeroen, je kunt heel trots zijn op jouw TEAM!!
Verder veel SUCCES voor de toekomst!! En tot een volgende keer!!

Een hartelijke groet van mij,

Rolf.
Opmerking:
Beste heer Van der Meer, vriendelijk dank voor uw reactie. Wat een mooie woorden en wat zijn wij blij dat u het eindresultaat prachtig vindt. Wij werken dagelijks met het hele team om reacties zoals de uwe, bij iedere patiënt weer te bereiken! Wij verwelkomen u graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Bernard Yeung
14-04-21 09:44:41
Ik ben erg goed geholpen door Mondig. Ik had en trauma opgelopen aan één van de twee voortanden. Twee tandartsen gezien die een verkeerde diagnose hadden gesteld. Achteraf moest er toch een kroon worden geplaatst op een voortand.

Het eerste wat me opviel bij Mondig is dat zij "zorg" hoog in het vaandel hebben staan in Tandheelkunde. Na verschillende tandartsen te hebben bezocht merk ik dat veel praktijken nu de focus leggen op de commerciële kant van het vak. Mondig gaf mij in tegenstelling tot deze norm echt een gevoel dat ze elke behandeling met uiterste zorg uitvoeren. Bij andere praktijken voelde ik meer een klant.

Verder ben ik erg goed geholpen. Jeroen is een specialist en echt een topper, even als zijn team. Zij gebruiken geavanceerde apparatuur en dit in handen van goede mensen is een geweldige combinatie. Echt een aanrader!
Opmerking:
Beste heer Yeung,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw positieve reactie. Het is altijd erg leuk om te horen dat u heeft ervaren dat wij onze zorg naar onze patiënten hoog in het vaandel hebben staan. Dat klopt inderdaad, we kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste oplossingen voor ieders budget. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Niels de Kruijf
13-04-21 17:34:49
Vriendelijk team, ze denken goed met je mee tijdens een intake gesprek en proberen daarmee je problemen zo goed mogelijk op te lossen, waardoor je een mooi resultaat krijgt en ik nu weer met een big smile kan rond lopen! :)
Opmerking:
Beste heer De Kruijf, vriendelijk dank voor de fijne reactie! Ons doel is inderdaad om samen met onze patiënten te streven naar de perfecte oplossing. We zijn erg blij voor u dat u nu weer met een “big smile” kunt rondlopen. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
A.C.H. Maas
13-04-21 14:23:42
Beste team Mondig. Ik wil Jeroen en het hele verdere team heel hartelijk danken voor de deskundige en zeer prettige behandeling. Ik ben ontzettend blij met mijn klikgebit ! Mijn tandarts Pamela Meijer-de Greef gaf mij het advies naar U toe te gaan met mijn tandprobleem . Ik ben haar en uw hele team dan ook veel dank verschuldigd. Ik kan nu weer alles met mijn klikgebit en het zit perfect!
Nogmaals heel veel dank.
Opmerking:
Beste heer Maas, wij danken u voor uw bericht! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw behandeling en uiteraard uw klikgebit. Er is ons alles aan gelegen om onze patiënten met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Leon Scharpach
01-04-21 14:28:40
Vanuit mijn kant alleen maar zeer lovende woorden over Jeroen en zijn gehele team. Als je geboren wordt met oligodontie dan weet je een ding heel zeker, je zult redelijk wat uurtjes doorbrengen in een tandartsstoel.
Laat dit dan maar beter een tandartsstoel zijn bij een uiterst bekwaam tandarts, bij een tandartspraktijk waar ze je nog persoonlijk kennen, waar serieus goed werk wordt verricht, waar ze nog voor je willen vechten richting zorgverzekeraars, waar je merkt dat het team op elkaar is ingespeeld en waar ook nog steeds ruimte is voor een lach.

Jeroen, ik ben in ieder geval nog steeds ontzettend blij dat ik zoveel jaar geleden al bij je terecht ben gekomen. Ik heb veel aan je te danken.
Opmerking:
Beste heer Scharpach, bedankt voor uw mooie reactie aan het adres van uw behandelaar en zijn team! Wij gaan inderdaad tot het uiterste om onze patiënten te helpen en hen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis te laten gaan. Wij zijn zeer verheugd dat wij u hebben kunnen helpen en staan zeker altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Marian van Dam
29-03-21 11:25:09
Aan Team Mondig,
Hartelijk dank voor de deskundige, prettige behandeling door Team Mondig.
Ben super blij dat ik op advies van vrienden in deze praktijk terecht ben gekomen nadat mijn vorige tandarts met de praktijk stopte. Niets dan lof voor zowel het secretariaat als Annemiek, c.s. en Jeroen.
Opmerking:
Beste mevrouw Van Dam, fijn dat u zich bij onze praktijk heeft aangemeld nadat uw vrienden ons onder de aandacht hadden gebracht. Dat is altijd prettig te vernemen. Wij danken u voor uw positieve reactie en verwelkomen u graag weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Bep Prevo
12-03-21 11:05:19
Zonder meer alleen maar een goed gevoel over de totale behandeling.
Vriendelijke mensen, en het belangrijkste, een prima resultaat.
Opmerking:
Beste mevrouw Prevo, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed terugkijkt op uw behandeling en zeer tevreden bent over het eindresultaat. Wij verwelkomen u graag – mocht het nodig zijn – een volgende keer op onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Mariet Strik
19-02-21 15:19:14
N.a.v. het zorgvuldig en accuraat plaatsen van implantaten in 2017 door Jeroen Smit,
heb ik in alle vertrouwen wederom een implantaat laten plaatsen in december 2020 en
ook nu weer ben ik heel erg tevreden, zowel over zijn vakmanschap
als over zijn gewone menselijke en vriendelijke manier van handelen.
Ook zijn nazorg is voortreffelijk en zeer aan te bevelen.
Opmerking:
Beste mevrouw Strik, fijn te lezen dat u wederom heel erg tevreden bent over ons vakmanschap en benaderingswijze. Wij bedanken u voor deze complimenten en mocht het in de (nabije) toekomst noodzakelijk zijn, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Roel
03-02-21 13:37:33
Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risico's hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven.

Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst.

Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan.

17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling.

Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!
Opmerking:
Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Rob Louwers
27-01-21 08:07:08
Ik ben door mijn eigen tandarts doorverwezen naar Mondig/Jeroen op basis van zijn eigen ervaringen met het plaatsen van Implantaten. Er is mij heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, wat ik kon verwachten en ook de tijd en geld die het zou gaan kosten. Het volledige team neemt echt de tijd voor je en je voelt je dan ook geen nummer maar een patient/klant. Deze week zijn ze vrij gelegd en ook daar weer al tijd en ruimte voor uitleg en vragen.
Last but not least is alles ook gegaan zoals gepland en kan ik nu verder bij mijn eigen tandarts. Meestal zeg je dan "Tot Ziens" maar in dit geval zeg ik gewoon, Bedankt team Mondig
Opmerking:
Beste heer Louwers, wij vinden het fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat u aangeeft dat wij u gedurende het hele proces goed hebben geïnformeerd. Dit vinden wij als praktijk ook zeer belangrijk. Wij danken u voor de heerlijke versnaperingen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Wij wensen u het allerbeste voor in de toekomst en mocht het nodig zijn, dan bent u uiteraard altijd welkom. Namens het gehele Mondig Team!
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.