Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

57 berichten op 3 pagina's
Bernard Yeung
14-04-21 09:44:41
Ik ben erg goed geholpen door Mondig. Ik had en trauma opgelopen aan één van de twee voortanden. Twee tandartsen gezien die een verkeerde diagnose hadden gesteld. Achteraf moest er toch een kroon worden geplaatst op een voortand.

Het eerste wat me opviel bij Mondig is dat zij "zorg" hoog in het vaandel hebben staan in Tandheelkunde. Na verschillende tandartsen te hebben bezocht merk ik dat veel praktijken nu de focus leggen op de commerciële kant van het vak. Mondig gaf mij in tegenstelling tot deze norm echt een gevoel dat ze elke behandeling met uiterste zorg uitvoeren. Bij andere praktijken voelde ik meer een klant.

Verder ben ik erg goed geholpen. Jeroen is een specialist en echt een topper, even als zijn team. Zij gebruiken geavanceerde apparatuur en dit in handen van goede mensen is een geweldige combinatie. Echt een aanrader!
Opmerking:
Beste heer Yeung,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw positieve reactie. Het is altijd erg leuk om te horen dat u heeft ervaren dat wij onze zorg naar onze patiënten hoog in het vaandel hebben staan. Dat klopt inderdaad, we kijken naar de mogelijkheden en zoeken naar de beste oplossingen voor ieders budget. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Niels de Kruijf
13-04-21 17:34:49
Vriendelijk team, ze denken goed met je mee tijdens een intake gesprek en proberen daarmee je problemen zo goed mogelijk op te lossen, waardoor je een mooi resultaat krijgt en ik nu weer met een big smile kan rond lopen! :)
Opmerking:
Beste heer De Kruijf, vriendelijk dank voor de fijne reactie! Ons doel is inderdaad om samen met onze patiënten te streven naar de perfecte oplossing. We zijn erg blij voor u dat u nu weer met een “big smile” kunt rondlopen. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
A.C.H. Maas
13-04-21 14:23:42
Beste team Mondig. Ik wil Jeroen en het hele verdere team heel hartelijk danken voor de deskundige en zeer prettige behandeling. Ik ben ontzettend blij met mijn klikgebit ! Mijn tandarts Pamela Meijer-de Greef gaf mij het advies naar U toe te gaan met mijn tandprobleem . Ik ben haar en uw hele team dan ook veel dank verschuldigd. Ik kan nu weer alles met mijn klikgebit en het zit perfect!
Nogmaals heel veel dank.
Opmerking:
Beste heer Maas, wij danken u voor uw bericht! Wij vinden het fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over uw behandeling en uiteraard uw klikgebit. Er is ons alles aan gelegen om onze patiënten met een tevreden gevoel de praktijk te laten verlaten. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Leon Scharpach
01-04-21 14:28:40
Vanuit mijn kant alleen maar zeer lovende woorden over Jeroen en zijn gehele team. Als je geboren wordt met oligodontie dan weet je een ding heel zeker, je zult redelijk wat uurtjes doorbrengen in een tandartsstoel.
Laat dit dan maar beter een tandartsstoel zijn bij een uiterst bekwaam tandarts, bij een tandartspraktijk waar ze je nog persoonlijk kennen, waar serieus goed werk wordt verricht, waar ze nog voor je willen vechten richting zorgverzekeraars, waar je merkt dat het team op elkaar is ingespeeld en waar ook nog steeds ruimte is voor een lach.

Jeroen, ik ben in ieder geval nog steeds ontzettend blij dat ik zoveel jaar geleden al bij je terecht ben gekomen. Ik heb veel aan je te danken.
Opmerking:
Beste heer Scharpach, bedankt voor uw mooie reactie aan het adres van uw behandelaar en zijn team! Wij gaan inderdaad tot het uiterste om onze patiënten te helpen en hen met een tevreden gevoel en mooi resultaat naar huis te laten gaan. Wij zijn zeer verheugd dat wij u hebben kunnen helpen en staan zeker altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Marian van Dam
29-03-21 11:25:09
Aan Team Mondig,
Hartelijk dank voor de deskundige, prettige behandeling door Team Mondig.
Ben super blij dat ik op advies van vrienden in deze praktijk terecht ben gekomen nadat mijn vorige tandarts met de praktijk stopte. Niets dan lof voor zowel het secretariaat als Annemiek, c.s. en Jeroen.
Opmerking:
Beste mevrouw Van Dam, fijn dat u zich bij onze praktijk heeft aangemeld nadat uw vrienden ons onder de aandacht hadden gebracht. Dat is altijd prettig te vernemen. Wij danken u voor uw positieve reactie en verwelkomen u graag weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Bep Prevo
12-03-21 11:05:19
Zonder meer alleen maar een goed gevoel over de totale behandeling.
Vriendelijke mensen, en het belangrijkste, een prima resultaat.
Opmerking:
Beste mevrouw Prevo, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed terugkijkt op uw behandeling en zeer tevreden bent over het eindresultaat. Wij verwelkomen u graag – mocht het nodig zijn – een volgende keer op onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Mariet Strik
19-02-21 15:19:14
N.a.v. het zorgvuldig en accuraat plaatsen van implantaten in 2017 door Jeroen Smit,
heb ik in alle vertrouwen wederom een implantaat laten plaatsen in december 2020 en
ook nu weer ben ik heel erg tevreden, zowel over zijn vakmanschap
als over zijn gewone menselijke en vriendelijke manier van handelen.
Ook zijn nazorg is voortreffelijk en zeer aan te bevelen.
Opmerking:
Beste mevrouw Strik, fijn te lezen dat u wederom heel erg tevreden bent over ons vakmanschap en benaderingswijze. Wij bedanken u voor deze complimenten en mocht het in de (nabije) toekomst noodzakelijk zijn, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Roel
03-02-21 13:37:33
Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risico's hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven.

Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst.

Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan.

17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling.

Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!
Opmerking:
Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Rob Louwers
27-01-21 08:07:08
Ik ben door mijn eigen tandarts doorverwezen naar Mondig/Jeroen op basis van zijn eigen ervaringen met het plaatsen van Implantaten. Er is mij heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, wat ik kon verwachten en ook de tijd en geld die het zou gaan kosten. Het volledige team neemt echt de tijd voor je en je voelt je dan ook geen nummer maar een patient/klant. Deze week zijn ze vrij gelegd en ook daar weer al tijd en ruimte voor uitleg en vragen.
Last but not least is alles ook gegaan zoals gepland en kan ik nu verder bij mijn eigen tandarts. Meestal zeg je dan "Tot Ziens" maar in dit geval zeg ik gewoon, Bedankt team Mondig
Opmerking:
Beste heer Louwers, wij vinden het fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat u aangeeft dat wij u gedurende het hele proces goed hebben geïnformeerd. Dit vinden wij als praktijk ook zeer belangrijk. Wij danken u voor de heerlijke versnaperingen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Wij wensen u het allerbeste voor in de toekomst en mocht het nodig zijn, dan bent u uiteraard altijd welkom. Namens het gehele Mondig Team!
Trees sleddens
14-12-20 11:52:00
ik heb door jeroen een implantaat laten zetten ,het is perfect gedaan weinig of geen last van gehad.
hij legt het allemaal netjes uit en zeer vriendelijk.
ook de rest van het personeel is super aardig en behulpzaam je krijgt ook een duidelijk antwoord op je vragen.
zou zeggen jeroen en de rest van het team ga zo door het is top
Opmerking:
Beste mevrouw Sleddens, wij bedanken u voor uw reactie en vinden het erg fijn dat u tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Anoniem
03-11-20 22:48:16
Ik ben ontzettend tevreden over mijn extractie behandeling onder narcose. Was vrij zenuwachtig (op je 31e al je tanden laten trekken is niet niks) maar dankzij mijn vertrouwen in tandarts Jeroen, zijn assistente en anesthesist heb ik de behandeling positief ervaren. Ik raad dan ook iedereen aan - die angst heeft voor de tandarts - om onder narcose je behandeling te laten uitvoeren. Ik was ook ontzettend bang voor de narcose maar dit was echt heerlijk! Ze hebben bij mij binnen een uurtje alle tanden verwijderd en een noodprothese geplaatst. Trouwens ook deze noodprothese is super mooi gemaakt door Vink Tandtechniek in Waalre! Echt vakwerk en absoluut geen spijt van mijn beslissing om hier naartoe te gaan (ondanks de afstand van 105km)! Dikke aanrader!
Opmerking:
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Marion van der Graaf
22-10-20 18:22:00
Indrukwekkend vakmanschap !!!

Betreft het plaatsen van 6 implantaten in de bovenkaak en in een later stadium het monteren van kronen op de implantaten: een omvangrijk werk met een prachtig resultaat, zowel esthetisch alsook functioneel.

Perfecte pasvorm vanaf het eerste moment, geen napijn, geen ongemak, meteen weer alles kunnen eten, met een gemak waarvan ik niet meer wist dat het bestond.

Het traject is nogal lang, want de implantaten moeten in de kaak groeien en ook het geplaatste bot moet in omvang toenemen. Een wonder dat dit allemaal kan bij een 70-plusser.

Ik was erg bang, maar die angst is weggenomen door het vriendelijk, altijd vrolijk en erg humoristische team. En natuurlijk ook door de vaardige verdoving van de zo van harte meelevende Marieke, die hierdoor voor altijd een plaats heeft gekregen in mijn dankbare hart.

Kort samengevat: ik vond het plaatsen van implantaten en kronen minder erg dan het trekken van een paar kiezen.

Met mijn vele wensen is optimaal rekening gehouden: ze zijn allemaal ingewilligd! Nooit verloor de tandarts en/of assistente hierbij hun geduld of hun goed humeur!

De praktijk doet prettig en rustgevend aan. De praktijkruimte is heerlijk koel bij de toen heersende tropische buitentemperaturen.

Toen na de volledige lock-down de praktijk weer openging, maakte ik me zorgen over de Corona-preventie (want ja, leeftijd hé). Ook deze zorgen waren onnodig: de genomen maatregelen waren strict en geruststellend, zonder de aangename sfeer van de praktijk aan te tasten.

Hulde en Dank Dank Dank lieve mensen !

Marion van der Graaf
Opmerking:
Geachte mevrouw van der Graaf, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
toon toon van kuijk
04-06-20 11:30:57
aan team mondig en natuurlijk ook jeroen smit na jaren aangerommeld te hebben met andere tandarts nu inmiddels bij jeroen
ik heb nu een nieuw gebit met inplantaten laten maken en heb nu na jaren ellende een fijn passend met super bite
kan na jaren weer appels eten zonder mesje te gebruiken en nootjes enz enz
het is weer een genot om te eten
super bedankt jeroen en team
Opmerking:
Geachte heer Van Kuijk, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Emmy en Henk Guitjens
03-06-20 18:14:06
Een behandeling bij Möndig is gewoonweg geweldig. Ik kom al 16 jaar bij Jeroen Smit en ben zeer tevreden over de behandeling en controles daar. Zeer kundige, lieve, gezellige mensen Zelfs voor mensen die angstig zijn, waaronder mijn man en n vriend van ons, is Möndig het beste adres. Een aanrader👍👍
Ga vooral zo door.
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Mary-Ann KROHN
21-05-20 21:13:01
Geachte Dr Smit, ik mag ook Jeroen zeggen, dat geeft al de gemoedelijke en hartelijke sfeer aan wat in de Praktijk heerst.
Komend uit een 8 jaar lang verblijf in Duitsland, waar de Duitse tandartsen gereserveerd en afstandelijk zijn,
is de praktijk MONDIG een verademing!

Dr Smit is een zeer vakkundige Tandarts/Implantoloog, voor de behandeling van mijn eerste implantaat ervaring had ik de zenuwen, maar de behandelingen waren pijnloos en Jeroen wist mij al pratend gerust te stellen.
Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

De praktijk ziet er modern, gelikt en zeer hygenisch uit en de reminders voor de afspraken waren heel nuttig.
Ik zou Dr Smit zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijk team!

Ik zou MONDIG een "11" willen geven, Chapeau!
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Jannie Verkuijlen kuiper
06-05-20 17:29:39
Ik kom al jaren bij mondig
Wat had ik een schrik toen ik er naar toe moest maar mensen ze helpen je er goed door heen hoor lieve mensen zijn het en nu kom ik er twee keer per jaar voor men tand steen te verwijderen ik vraag altijd Marieke niet dat de anderen niet goed zijn maar heb al van begin haar en ben tevreden vind het fijn bij der mensen moet er iets gebeuren aan je mond ze zijn goed en lief en vriendelijk ik zeg ga wat of hoe er ook moet gebeuren zo fijn bij mondig nogmaals bedankt
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Ahgm van Zantvoort
27-02-20 18:37:00
Geachte Hr Smit en assistentes

Dank U wel dat jullie mij zo fantastisch geholpen hebben.
Ik ben U hiervoor eeuwig dankbaar.
Nogmaals dank je wel, jullie zijn een geweldig team.
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Wil Engelen
21-02-20 23:43:49
Als trauma client van Mondig, zonder tanden vanwege brandwonden en medicatie, zouden veel mensen denken, wat zoek je daar dan. Toch zou ik niet zonder hun kunnen. Mijn kaak, tong en mond zijn behoorlijk wat onder het mes geweest en veel is er niet meer zoals het zou moeten zijn.

Jeroen (Smit, tandarts en implantoloog) had een praktijk in het MMC (Maxima Medisch Centrum) in Veldhoven, eerst naast en daarna tegenover de afdeling Kaakchirurgie. Als een mensen mens maak je zo contact met Jeroen en zijn collega’s. Een grapje en wat dollen, is er al vanaf ik daar voor het eerst binnen liep de normale gang van zaken. Die eigenschappen zeggen wat over de kwaliteiten van een gespecialiseerde tandartsenpraktijk. Door mijn ervaring op medisch gebied, als client en als medewerker, heb ik de wetenschap eigen gemaakt, dat geen genezing zo makkelijk gaat, als je elkaar met respect en afleiding kan stimuleren. Werken met je kennis en te uiten vanuit je innerlijk zelf, geeft een rust en gemoedelijke sfeer tussen alle mensen die met elkaar te maken krijgen. Hetzelfde geld voor mijn mondhygiëniste Annelieke (Hardy-Derijks), waar ik heerlijk onderuit kan gaan liggen en al snel op het zelfde niveau kan praten, zonder je meer of minder te voelen.

Ik ben niet bang voor een tandarts, tanden heb ik geen. Maar pijn wel dagelijks. En dat al vanaf ik op driejarige leeftijd brandwonden opliep. Inmiddels ben ik 62 en het lijkt alsof ik meer pijn dan vroeger heb. Al heb ik wel geleerd, die pijn beter uit te schakelen en zo de pijn de baas te worden. Op enkele zwakkere mentale momenten na, lukt me dat aardig.

Ik kom dus al erg lang bij Jeroen en zijn medewerkers en altijd met goede zin, omdat de omgeving en de mensen dat mogelijk maken. Veel ziekenhuizen zouden daar eens een voorbeeld aan kunnen nemen.

BTW: Ik ben wat te zwaar, ik loop behoorlijk wat treden naar boven waar Mondig zit. Wat nog eens goed voor mij is ook. Maar je kan natuurlijk met een lift. Nee, ik kom er niet thuis, maar wordt er wel zo benaderd.
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Anita Heesters
21-02-20 23:41:09
Nadat mijn oude tandarts gestopt was, moest ik op zoek naar een nieuwe praktijk. Voor mij een hele klus, want ik ben een van die mensen die ontzettend schrik heeft om naar de tandarts te gaan. Na wat zoeken op internet kwam ik via Vink bij Mondig. Meteen met mezelf afgesproken dat ik mijn hele gebit grondig zou laten aanpakken. We zijn nog niet klaar, maar het resultaat is al geweldig. En wat ik het meeste waardeer is de hele fijne manier waarop ik geholpen en begeleid wordt. Tot nu toe heb ik niets gevoeld van de behandelingen. Het vertrouwen is groot en dat maakt dat ik minder angst voel.
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Peet
21-02-20 23:40:23
Harstikke fijn geholpen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel voor als je bijvoorbeeld toch een beetje angst hebt. Je verteld het ze en er wordt echt rekening mee gehouden. Het was een zware ingreep voor mij. De steg in mijn onderkaak heb ik een aantal jaar geleden laten plaatsen. En nu was mijn bovenkaak aan de beurt. Dit was zwaarder dan ooit, vanwege het kaakbot opbouw dat gecreëerd moest worden, mijn eigen kaak had veelste weinig bot. Maar de vriendelijkheid en het begrip van de verzorgenden, de tandarts en de twee assistentes en de secretaresse hebben mij van begin tot eind zo fijn geholpen en bijgestaan, ongelofelijk. Gister de operatie gehad, vandaag belde de secretaresse of alles goed was! Zeg nou zelf, dat is toch gewoon geweldig!?!! Dat heb ik nu te meer en te eens kunnen ervaren. Wat mij betreft zijn ze met vlag en wimpel over de streep aangaande mijn operatie. Dankjulliewel lieve mensen. Jullie hebt het hart echt wel op de goeie plek!
Opmerking:
Geachte heer/mevrouw, hartelijk dank voor uw reactie. Zou u uw ervaringen eventueel ook via Google Review of Zorgkaart Nederland met ons willen delen? (­­https:­­/­/­­search.­­google.­­com/­­local/­­writereview?­­placeid=­­ChIJxyrqqB7axkcRoGhSl6v­1­­iS4 of https:­­/­/­­www.­­zorgkaartnederland.­­nl/­­zorginstelling/­­tandartsenpraktijk-­­pvoi-­­praktijk-­­voor-­­orale-­­implantologie-­­j-­­h-­­smit-­­veldhoven-­­3033523)­­ Alvast bedankt! Team Mondig! implantologie & tandheelkunde.
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.