Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

38 berichten op 8 pagina's
Marian van Dam
29-03-21 11:25:09
Aan Team Mondig,
Hartelijk dank voor de deskundige, prettige behandeling door Team Mondig.
Ben super blij dat ik op advies van vrienden in deze praktijk terecht ben gekomen nadat mijn vorige tandarts met de praktijk stopte. Niets dan lof voor zowel het secretariaat als Annemiek, c.s. en Jeroen.
Opmerking:
Beste mevrouw Van Dam, fijn dat u zich bij onze praktijk heeft aangemeld nadat uw vrienden ons onder de aandacht hadden gebracht. Dat is altijd prettig te vernemen. Wij danken u voor uw positieve reactie en verwelkomen u graag weer een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Bep Prevo
12-03-21 11:05:19
Zonder meer alleen maar een goed gevoel over de totale behandeling.
Vriendelijke mensen, en het belangrijkste, een prima resultaat.
Opmerking:
Beste mevrouw Prevo, bedankt voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u goed terugkijkt op uw behandeling en zeer tevreden bent over het eindresultaat. Wij verwelkomen u graag – mocht het nodig zijn – een volgende keer op onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Mariet Strik
19-02-21 15:19:14
N.a.v. het zorgvuldig en accuraat plaatsen van implantaten in 2017 door Jeroen Smit,
heb ik in alle vertrouwen wederom een implantaat laten plaatsen in december 2020 en
ook nu weer ben ik heel erg tevreden, zowel over zijn vakmanschap
als over zijn gewone menselijke en vriendelijke manier van handelen.
Ook zijn nazorg is voortreffelijk en zeer aan te bevelen.
Opmerking:
Beste mevrouw Strik, fijn te lezen dat u wederom heel erg tevreden bent over ons vakmanschap en benaderingswijze. Wij bedanken u voor deze complimenten en mocht het in de (nabije) toekomst noodzakelijk zijn, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Roel
03-02-21 13:37:33
Na uitvoerig overleg en meerdere pogingen om de kies te kunnen behouden bleek dit helaas niet mogelijk. Jeroen heeft hierna in een uitgebreid gesprek aangegeven wat de overgebleven mogelijkheden waren en welke risico's hieraan vastzitten. Nadat ik had gekozen voor het laten trekken van de kies en het plaatsen van een implantaat heeft Jeroen een duidelijke begroting gegeven.

Nadat de tandarts assistente de nodige voorbereiding had getroffen heeft Jeroen terwijl hij toelichting gaf over de behandeling de kies verwijderd en gelijktijdig een implantaat geplaatst.

Bij het verlaten van de praktijk met de nodige uitleg over mogelijke gevolgen van napijn en zwellingen in het gezicht ben ik naar huis gegaan, om 3 uur later weer aan het werk te gaan.

17 uur later nog steeds geen enkele napijn of zwelling.

Het after-treatment telefoontje van de secretaresse of ik na de behandeling pijn of vragen had, was voor mij een hele prettige verrassende ervaring.

Ik zou Jeroen zeker aanraden voor elke tandbehandeling, men is bij hem in goede handen met zijn uiterst klantvriendelijke team!
Opmerking:
Hartelijk dank voor uw reactie meneer De Ruwe, fijn dat u onder andere ons telefoontje na de behandeling als prettig heeft ervaren. Dit is onze standaard procedure bij behandelingen zoals de uwe. Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer (mocht dat nodig zijn) in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig! implantologie & tandheelkunde
Rob Louwers
27-01-21 08:07:08
Ik ben door mijn eigen tandarts doorverwezen naar Mondig/Jeroen op basis van zijn eigen ervaringen met het plaatsen van Implantaten. Er is mij heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, wat ik kon verwachten en ook de tijd en geld die het zou gaan kosten. Het volledige team neemt echt de tijd voor je en je voelt je dan ook geen nummer maar een patient/klant. Deze week zijn ze vrij gelegd en ook daar weer al tijd en ruimte voor uitleg en vragen.
Last but not least is alles ook gegaan zoals gepland en kan ik nu verder bij mijn eigen tandarts. Meestal zeg je dan "Tot Ziens" maar in dit geval zeg ik gewoon, Bedankt team Mondig
Opmerking:
Beste heer Louwers, wij vinden het fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat u aangeeft dat wij u gedurende het hele proces goed hebben geïnformeerd. Dit vinden wij als praktijk ook zeer belangrijk. Wij danken u voor de heerlijke versnaperingen. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. Wij wensen u het allerbeste voor in de toekomst en mocht het nodig zijn, dan bent u uiteraard altijd welkom. Namens het gehele Mondig Team!
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.