Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

Tevreden over Mondig? Laat het ons weten!

Tevreden over Mondig? Is uw behandeling goed verlopen? Of heeft u misschien toch nog een aandachtspuntje? Laat het ons weten!

Dat kan door hieronder een review achter te laten.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Wij gebruiken uw bericht alleen om te plaatsen op onze review pagina op deze website. Uw gegevens of emailadres worden door ons niet bewaard.

Mondige ervaringen

47 berichten op 10 pagina's
Rianne Megens
11-06-21 09:24:32
Onlangs heb ik een implantaat laten plaatsen bij Mondig, ik zag hier ook erg tegenop. Achteraf is het heel erg meegevallen, gelukkig!
Ik wil Jeroen en zijn team bedanken voor de kundigheid, persoonlijke aandacht en vriendelijkheid! Iedereen was altijd heel vriendelijk en attent, echt heel fijn!
De behandeling hier heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal Mondig ook zeker aanbevelen bij anderen.
@Mondig Team: Bedankt!!!
Opmerking:
Beste mevrouw Megens, heel erg fijn te lezen dat u zo tevreden bent geweest over uw behandeling en onze medewerkers dat u onze praktijk aanbeveelt bij anderen. Dat is een mooi compliment! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Janny Roest
08-06-21 08:26:06
Ik ben net als de meeste van mijn leeftijd als de dood om naar de tandarts te gaan.
Ja wand heel vroeger gingen we naar de schooltandarts dat was geen feest als je daar was geweest.
Nu is het heel anders ,je kunt bijna zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat.
Een heel team lieve en vakkundige mensen staan voor je klaar en vragen steeds hoe gaat het kunnen we nog iets voor u doen.
Ik ben super blij dat ik zo geholpen wordt een dikke 10 verdiend .
Tot over een half jaar dan kom ik graag weer terug.

Vriendelijke groet mevr. J. Roest

Opmerking:
Beste mevrouw Roest, bedankt voor uw zeer positieve reactie en wat fijn om te horen dat u tegenwoordig met plezier naar de tandarts gaat! Dat horen we uiteraard graag. We zien u graag over een half jaartje weer op de praktijk! Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Jos Sandkuijl
19-05-21 11:43:00
Via mijn vorige mondhygiëniste ben ik in contact gekomen met Mondig. Ik was toe aan een nieuwe prothese en wilde graag een implantaat zodat ik weer aan twee zijdes kon eten. Het resultaat is fantastisch en de behandelingen heel open en vooral vriendelijk.
Wat ik bij de vorige tandarts miste was hier gelukkig wel te vinden, de menselijke maat. Niet de dure behandeling die ik zelf voorstond maar een die beter bij mij past. Shapoo.
Opmerking:
Beste heer Sandkuijl, Beste Jos, bedankt voor uw positieve feedback! We vinden het zeer fijn dat u het resultaat fantastisch vindt en onze aanpak als prettig heeft ervaren. Wij kijken inderdaad altijd naar de behandeling die het beste bij iemand past en bespreken dat in alle openheid met onze patiënten. We verwelkomen u graag weer een volgende keer in onze praktijk. Met vriendelijke groet, Team Mondig!
Peter Knapen
04-05-21 18:47:40
Allereerst wil ik graag vermelden dat ik zeer tevreden ben met mijn click prothese .
Ten eerste heeft Jeroen mij zeer op mijn gemak gesteld tijdens de intake omdat ik er ontzettend tegenop zag. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het als zeer prettig ervaren heb.
Nergens last van gehad en raad het andere mensen ook aan.
Verder wil ik Jeroen en zijn vakmensen bedanken voor de prettige ervaring en voor hun vakkennis.
Met vriendelijke groeten Peter Knapen Heeze
Opmerking:
Beste heer Knapen, wij willen u allereerst bedanken voor uw reactie. Wij vinden het fijn dat u zeer tevreden bent met uw prothese en de bij u uitgevoerde behandeling. Wij zien dikwijls dat mensen hun behandeling uitstellen vanwege het feit dat ze er tegenop zien. Gelukkig is het u alleszins meegevallen. Tot een volgende keer en nogmaals dank namens het gehele Mondig! Team!
Rolf van der Meer
19-04-21 17:04:40
Hierbij deel ik mede dat ik zeer VERHEUGD was over het consult op woensdag j.l. om 15.50 uur voor een behandeling. Ik zou gaarne Ilse en Elske veel DANK zeggen voor hun VAKKUNDIGHEID!!
Toen ik voor de spiegel stond riep ik: Wauuuwwww……!!!! Wat PRACHTIG!!

Ja BESTE Jeroen, je kunt heel trots zijn op jouw TEAM!!
Verder veel SUCCES voor de toekomst!! En tot een volgende keer!!

Een hartelijke groet van mij,

Rolf.
Opmerking:
Beste heer Van der Meer, vriendelijk dank voor uw reactie. Wat een mooie woorden en wat zijn wij blij dat u het eindresultaat prachtig vindt. Wij werken dagelijks met het hele team om reacties zoals de uwe, bij iedere patiënt weer te bereiken! Wij verwelkomen u graag een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Mondig.
Tonen: 5  10   20

AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.