Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR

Ons vak gaat over mensen, dat realiseren wij ons als geen ander. Al is het voor niemand leuk om in de tandartsstoel te liggen, via een uitmuntende zorg en een ontspannen sfeer hopen we dat het voor u toch plezierig kan zijn. Bij Mondig! is iedereens doel u vlot, vakkundig en secuur te helpen. In een prettige, gemoedelijke sfeer en, als het kan, liefst met een vleugje humor.

Wie is waarin gespecialiseerd en wat drijft ons?
Lees meer over Jeroen, Julio, Elke, Annelieke, Marieke, Leonie, Joyce, Juliette, Riekie, Pascale, Stefanie en JosjeJeroen Smit, tandarts-implantoloog en oprichter van Mondig!

Nadat hij in 1996 afstudeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werkte Jeroen drie jaar lang als tandarts in Italië. Eenmaal terug in Nederland specialiseerde hij zich in de prothetiek en implantologie, opnieuw bij het Radboud. 

Na een gestage groei van zijn Praktijk voor Orale Implantologie (PVOI) in de afgelopen 10 jaar in het Maxima Medisch Centrum werd het in 2017 voor Jeroen tijd om naar een nieuwe, grotere locatie een stukje verderop in Veldhoven te verhuizen. Tijd ook voor een nieuwe naam: Mondig!

Bij Mondig! beoefent de tandarts-implantoloog zijn vak op hoog niveau. Zijn passie voor het vak is eindeloos en de beste behandeltechnieken kunnen blijven toepassen is een belangrijke drijfveer voor Jeroen. Om dat te kunnen bewerkstelligen blijft hij met veel enthousiasme cursussen volgen en congressen bezoeken. Zodat hij u met een brede glimlach het beste advies en de beste behandeling kan geven.

Jeroen is ook visiteur van de NVOI. Om de vijf jaar krijgt elke implantoloog in Nederland bezoek van twee visiteurs. Deze beoordelen in hoeverre de behandelingen op hoog niveau worden uitgevoerd. Dat hoge niveau is een vereiste om de titel ‘implantoloog’ te kunnen behouden. 

Een onafhankelijke, prettige beoordeling:
Jeroen’s praktijk Mondig! wordt natuurlijk ook door een onafhankelijk visiteur bezocht en beoordeeld. De conclusie uit de laatste beoordeling is als volgt:

Jeroen is een collega die met veel passie zijn vak uitoefent. Bij zijn casussen komt naar voren dat hij tevens uiterst bekwaam is. Dit vormt samen de ideale combinatie voor een goede implantoloog. Daarnaast staat hij open voor nieuwe inbreng en ideeën. Wij hebben de visitatie als prettig ervaren.

Tot slot is Jeroen Smit natuurlijk ook erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale implantologie.

Als vader van twee jonge kinderen blijft er voor Jeroen eigenlijk te weinig tijd over voor zijn hobbies: waterpolo en vissen.

BIG-nummer Jeroen Smit: 99046185102
Julio Villalba Recuerda, tandarts

Julio studeerde in 2014 af in tandheelkunde in Granada, Spanje. Sinds 2015 is hij in Nederland als BIG-geregistreerde tandarts aan de slag. In 2017 heeft hij de masterclass orale implantologie afgerond bij de Acta in Amsterdam.

Julio houdt zich bezig met algemene tandheelkunde en heeft veel affiniteit met implantologie. In zijn vrije tijd strijden zijn vriendin, zijn voetbalschoenen en zijn tennisracket om voorrang.

BIG-nummer Julio Villalba Recuerda: 79918987702
Elke Timmermans, tandarts

Elke studeerde in 2003 af in tandheelkunde in Nijmegen. Van 2008 tot 2010 heeft ze haar liefde voor chirurgie verder uitgediept met de studie implantologie in Luik. Deze Vlaamse voelt zich goed thuis in het Brabantse land samen met haar echtgenoot en twee kinderen. In haar vrije tijd geniet ze van sportieve hobby’s in de buitenlucht zoals zwemmen, fietsen, hardlopen en hockey. Daarnaast houdt ze van lekker eten, bij voorkeur in gezelschap van goede vrienden.

BIG-nummer Elke Timmermans: 89061163302
Annelieke Hardy-Derijks, mondhygiëniste

Voor Mondig! was Annelieke o.a. werkzaam in het Maxima Medisch Centrum. Nu werkt zij één dag per week in de praktijk waarbij zij zorgt voor een stralend wit gebit, vrij van tandvleesontstekingen en tandsteen. Thuis geniet ze van het gezinsleven met man en kids.
Marieke Vogels, stoel- en preventieassistente

Marieke assisteert vier dagen per week aan de stoel en houdt zich daarnaast bezig met preventie. Daarbij controleert ze implantaten, reinigt ze gebitten, verwijdert ze tandsteen, geeft ze poetsinstructies en past ze protheses aan. Marieke werkt al 20 jaar met veel plezier samen met Jeroen omdat het werk nooit saai is en ze elke dag te maken heeft met leuke mensen. Naast haar werk tennist zij erg graag en is zij veel met haar hond op stap.
Leonie Gielen, stoel- en preventieassistente

Leonie assisteert vier dagen per week aan de stoel en is ook preventieassistente. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanpassen van protheses, poetsinstructies en verwijderen van tandsteen. Leonie is een enthousiaste en professionele assistente die van aanpakken weet. Het persoonlijke contact met de patiënten maakt dat zij zich erg thuis voelen in de stoel. In haar vrije tijd gaat Leonie er graag op uit met haar kinderen en sport ze graag.
Joyce Kelders, tandartsassistente

Joyce werkt met enorm veel plezier 4 dagen per week in het gezellige Mondig! team als tandartsassistente. En als mama van 2 kindjes blijven daarnaast natuurlijk genoeg leuke dingen over om te doen. 
Juliette Spanjerdt, tandartsassistente

Juliette werkt met veel plezier als tandarts assistente in het Mondig! team. Ze houdt van leuke dingen doen zoals een terrasje pakken en uitgaan. Maar ze mag ook graag koken en samen eten met vrienden of van de zon genieten. Als ze op vakantie gaat maakt Julliette graag verre reizen.
Riekie Filon, baliemedewerker en secretaresse 

Als eerste aanspreekpunt van de praktijk neemt Riekie het team veel werk uit handen. Een goede bereikbaarheid en het leveren van een prettige service zijn haar drijfveren. Aangezien geen twee dagen hetzelfde zijn, verveelt ze zich nooit. Zeker niet omdat ze ook nog echtgenote, moeder en oma is.
Pascale van der Heijden, baliemedewerker en secretaresse

Pascale is werkzaam als secretaresse bij Mondig! Samen met haar collega's Riekie en Josje is zij het directe aanspreekpunt van de praktijk. Zij zorgt ervoor dat de o.a. de planning van de afspraken soepel verloopt. Thuis regelt ze ook alles voor man en twee bijna volwassen kinderen en een lieve Rhodesian Ridgeback.
Stefanie Straatman, secretaresse

Al bijna 15 jaar werkzaam voor Jeroen. Voorheen functioneerde ze aan de stoel, maar inmiddels werkt Stefanie alleen nog achter de schermen. Daar regelt ze alles wat te maken heeft met aanvragen, machtigingen en verzekeringen. Efficiënter en meer gestructureerd kan het niet. En al doet ze dit soort regelwerk al jaren, Stefanie is altijd weer blij als ze patiënten kan meedelen dat hun behandeling door de zorgverzekeraar is goedgekeurd. 
Josje Koster, baliemedewerker en secretaresse 

Josje werkt als secretaresse bij Mondig. Ze is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen die inmiddels op zichzelf wonen. Als echt mensenmens woont Josje midden in de stad tussen de mensen. Ze is geen dag thuis, fietst graag en houdt van lange wandelingen, maar gaat ook graag met vriendinnen op stap, bijvoorbeeld naar het terras.  

 AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.