Navigeren: klik linksboven voor MENU of scroll naar beneden

WIJ STAAN GRAAG VOOR U KLAAR

Ons vak gaat over mensen, dat realiseren wij ons als geen ander. Al is het voor niemand leuk om in de tandartsstoel te liggen, via een uitmuntende zorg en een ontspannen sfeer hopen we dat het voor u toch plezierig kan zijn. Bij Mondig! is iedereens doel u vlot, vakkundig en secuur te helpen. In een prettige, gemoedelijke sfeer en, als het kan, liefst met een vleugje humor.

Wie is waarin gespecialiseerd en wat drijft ons?
Lees meer over Jeroen, Geert, Anton, Ilse, Elke, Marieke, Leonie, Joyce, Annemiek, Femke, Stefanie, Riekie, Pascale en Monique

 


 
Jeroen Smit, tandarts-implantoloog en oprichter van Mondig!

Nadat hij in 1996 afstudeerde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen werkte Jeroen drie jaar lang als tandarts in Italië. Eenmaal terug in Nederland specialiseerde hij zich in de prothetiek en implantologie, opnieuw bij het Radboud. 

Na een gestage groei van zijn Praktijk voor Orale Implantologie (PVOI) in de afgelopen 10 jaar in het Maxima Medisch Centrum werd het in 2017 voor Jeroen tijd om naar een nieuwe, grotere locatie een stukje verderop in Veldhoven te verhuizen. Tijd ook voor een nieuwe naam: Mondig!

Bij Mondig! beoefent de tandarts-implantoloog zijn vak op hoog niveau. Zijn passie voor het vak is eindeloos en de beste behandeltechnieken kunnen blijven toepassen is een belangrijke drijfveer voor Jeroen. Om dat te kunnen bewerkstelligen blijft hij met veel enthousiasme cursussen volgen en congressen bezoeken. Zodat hij u met een brede glimlach het beste advies en de beste behandeling kan geven.

Jeroen is ook visiteur van de NVOI. Om de vijf jaar krijgt elke implantoloog in Nederland bezoek van twee visiteurs. Deze beoordelen in hoeverre de behandelingen op hoog niveau worden uitgevoerd. Dat hoge niveau is een vereiste om de titel ‘implantoloog’ te kunnen behouden. 

Een onafhankelijke, prettige beoordeling:
Jeroen’s praktijk Mondig! wordt natuurlijk ook door een onafhankelijk visiteur bezocht en beoordeeld. De conclusie uit de laatste beoordeling is als volgt:

Jeroen is een collega die met veel passie zijn vak uitoefent. Bij zijn casussen komt naar voren dat hij tevens uiterst bekwaam is. Dit vormt samen de ideale combinatie voor een goede implantoloog. Daarnaast staat hij open voor nieuwe inbreng en ideeën. Wij hebben de visitatie als prettig ervaren.

Tot slot is Jeroen Smit natuurlijk ook erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale implantologie.

Als vader van twee jonge kinderen blijft er voor Jeroen eigenlijk te weinig tijd over voor zijn hobbies: waterpolo en vissen.

BIG-nummer Jeroen Smit: 99046185102
Geert Klomp, tandarts - implantoloog

Geert Klomp behaalde in 1993 zijn vakdiploma tandtechniek. Hij werd vervolgens eigenaar van een tandtechnisch laboratorium en rondde in het jaar 2000 de studie tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen af. Sinds 2002 is Geert werkzaam als o.a. ‘tandarts bijzondere tandheelkunde’ met als specialisatie Implantologie. Geert Klomp is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. 

BIG-nummer Geert Klomp: 09054245602
Anton Danktandarts - implantoloog

Anton Dank behaalde in 2007 zijn tandartsenbul aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens volgde Anton opleidingen en cursussen in binnen- en buitenland op het gebied van orthodontie, mondchirurgie, parodontologie en reconstructieve tandheelkunde. Aan het UZ Gent maakte Anton kennis met de orale implantologie waar zijn kennis voor dit vakgebied groeide. Dit resulteerde in het succesvol behalen van de 3-jarige Postdoctorale Masteropleiding Orale Implantologie en Prothetische Tandheelkunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam (ACTA). Professionele ervaring deed Anton de afgelopen jaren op in verschillende praktijken en klinieken in Nederland en België. Anton Dank is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. 

BIG-nummer Anton Dank: 39908733102
Ilse Loostandarts

Ilse Loos is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, opleiding Tandheelkunde. Vervolgens is Ilse bij verschillende tandartspraktijken voor langere tijd werkzaam geweest en in de tussentijd heeft zij zich ook nog toegelegd op een specialisatie. Ilse Loos houdt van het contact met de patiënten en het behalen van een mooi resultaat. Ilse weet als geen ander haar drukke baan te combineren met haar gezinsleven. 

BIG-nummer Ilse Loos: 19918537202
Elke van Gompel, mondhygiëniste

Elke heeft in 2013 het diploma voor mondhygiëniste behaald en is sindsdien actief in het vak. Ze gaat elke dag met plezier naar haar werk waar ze voor iedereen klaar staat. Persoonlijke begeleiding staat bij haar voorop. Samen streven naar een goede, mooie maar vooral gezonde mond is haar doel. Daarnaast heeft ze naast het werk nog tal van hobby’s waarvan sporten de grootste is. Lekker bezig zijn vindt ze heerlijk.
Marieke Vogels, stoel- en preventieassistente

Marieke assisteert vier dagen per week aan de stoel en houdt zich daarnaast bezig met preventie. Daarbij controleert ze implantaten, reinigt ze gebitten, verwijdert ze tandsteen, geeft ze poetsinstructies en past ze protheses aan. Marieke werkt al 20 jaar met veel plezier samen met Jeroen omdat het werk nooit saai is en ze elke dag te maken heeft met leuke mensen. Naast haar werk tennist zij erg graag en is zij veel met haar hond op stap.
Leonie Gielen, stoel- en preventieassistente

Leonie assisteert vier dagen per week aan de stoel en is ook preventieassistente. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanpassen van protheses, poetsinstructies en verwijderen van tandsteen. Leonie is een enthousiaste en professionele assistente die van aanpakken weet. Het persoonlijke contact met de patiënten maakt dat zij zich erg thuis voelen in de stoel. In haar vrije tijd gaat Leonie er graag op uit met haar kinderen en sport ze graag.
Joyce Kelders, tandartsassistente

Joyce werkt met enorm veel plezier 4 dagen per week in het gezellige Mondig! team als tandartsassistente. En als mama van 2 kindjes blijven daarnaast natuurlijk genoeg leuke dingen over om te doen. 
Annemiek Verouden, tandartsassistente

Annemiek is al 20 jaar tandartsassistente. Ze werkt nu bij Mondig! als tandartsassistente en daarnaast voor het aanmeten van gebitten. Annemiek is een echt 'mensenmens' en ze vindt het fijn om patiënten met een goed gevoel de behandeling door te laten komen. Verder is Annemiek getrouwd en heeft ze een zoontje.
Femke Smit, praktijkmanager

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als HR-Manager en verschillende reorganisaties te hebben uitgevoerd, besloot ze om parttime binnen Mondig aan de slag te gaan. Femke is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de praktijk en dan met name alles wat niet aan de stoel plaatsvindt. Zij doet dit uiteraard in samenspraak met de eigenaar. Femke houdt zich o.a. bezig met het personele gedeelte (het regelen van opleidingen, afstemmen van vakanties e.d.) maar ook de administratieve organisatie en de huisvesting.
Stefanie Straatman, secretaresse

Al bijna 15 jaar werkzaam voor Jeroen. Voorheen functioneerde ze aan de stoel, maar inmiddels werkt Stefanie alleen nog achter de schermen. Daar regelt ze alles wat te maken heeft met aanvragen, machtigingen en verzekeringen. Efficiënter en meer gestructureerd kan het niet. En al doet ze dit soort regelwerk al jaren, Stefanie is altijd weer blij als ze patiënten kan meedelen dat hun behandeling door de zorgverzekeraar is goedgekeurd.
Riekie Filon, baliemedewerker en secretaresse 

Riekie is gedurende 2 dagen per week werkzaam binnen de praktijk. Aangezien Riekie al enkele jaren werkzaam is voor Mondig neemt zij op deze dagen het team veel werk uit handen. Een goede bereikbaarheid en het leveren van een prettige service zijn haar drijfveren. Aangezien geen twee dagen hetzelfde zijn, verveelt ze zich nooit. Zeker niet omdat ze ook nog echtgenote, moeder en oma is.
Pascale van der Heijden, baliemedewerker en secretaresse

Pascale is werkzaam als secretaresse bij Mondig! Samen met haar collega's is zij het directe aanspreekpunt van de praktijk. Zij zorgt ervoor dat de o.a. de planning van de afspraken soepel verloopt en richt zich op narcosebehandelingen. Thuis regelt ze ook alles voor haar man en twee volwassen kinderen en een lieve hond, een Rhodesian Ridgeback.
Monique Boon, baliemedewerker en secretaresse 

Monique is binnen Mondig werkzaam als baliemedewerker. Samen met haar collega’s is zij het eerste aanspreekpunt binnen Mondig. Haar primaire taak is ervoor te zorgen dat uw bezoek aan Mondig zo prettig mogelijk verloopt. Privé houdt ze ervan om creatief bezig te zijn. Verder is ze sociaal begaan. Monique houdt van reizen en lekker eten met familie en of vrienden. Dit laatste gecombineerd met goede gesprekken. 

 AFSPRAAK EN/OF MEER INFORMATIE

Een prachtig en natuurlijk eindresultaat, dat is waar alle Mondig! specialisten zich graag volledig voor inzetten. Wij bieden u graag een vakkundige oplossing die natuurlijk aanvoelt en niet van echt te onderscheiden is. Neemt u even contact met ons op om uw tandheelkundig probleem te bespreken? Een afspraak maken kan uiteraard ook.

Bel vrijblijvend 040 - 3033 773 of mail info@mondig.nl voor een vakkundige oplossing.